En 'The Strip at night'

23 mei 2014 - Las Vegas, Nevada, Verenigde Staten

Zomaar één van de vele casino'sIn een couponnenboekje dat we bij het inchecken hebben gekregen zat een bon voor fiches. Voor $ 30,00 kreeg je voor $ 45,00 fiches. Als je die meteen weer inlevert maak je meteen al  $ 15,00 winst. Maar dat is natuurlijk niet leuk. Dus we gaan gokken.

Jasper wil de Black Jack tafel wel eens proberen. Hij verloor 5 keer, maar won daarentegen 4 keer. Per saldo dus 1 x verlies. We hebben nog even bij Craps staan kijken. Dat is dobbelen, maar daar snapten we niets van. Ook bij het roulette werd het niet heel duidelijk met welke fiches we konden spelen. Dus hebben Jasper en ik ze maar opgespeeld bij het Black Jack spel. Jasper hield het langer vol met zijn fiches, maar uiteindelijk verlies je toch.

Dan nog even bij de Slots kijken. Als je ziet wat voor een mensen daar uren lang bij hangen, lijkt het eenvoudig. Dat zal het ook wel zijn, maar wij zijn gewoon niet goklustig genoeg om precies te zien wat er gebeurt. Johan heeft er drie keer een dollar in gestopt en uiteindelijk een voucher voor uitbetaling van 15 cent overgehouden.

Met een voucher voor 12 donuts voor de prijs van 8 plus een large koffie hebben we nog wat lekkers voor op de kamer.

Vanavond nog even de Strip op voor wat mooie foto's van de overdadige verlichting. We hebben ook een show gezien met water en vuur bij het Mirage hotel.Nog één nachtje in Las Vegas en dan is het weer tijd om ons op te maken voor de allerlaatste etappe.Morgen vertrekken we naar Los Angeles, waar we natuurlijk de studio's gaan bekijken. Jammer dat het alweer bijna voorbij is. Fijn om weer naar huis te gaan.

Show met water en vuur bij The Mirage op de Strip