De laatste spullen verzamelen
30 april 2014 - Krommenie, Nederland
De reis begint nu toch echt dichtbij te komen. Waar we eerst nog het gevoel hebben: Straks moeten we niet vergeten hier of daar niet aan te denken, en dus maar weer een lijstje maken zodat je het echt niet vergeet. Nu begint het nakijken van de lijstjes, het verzamelen van de spullen die we in huis hebben en het aanschaffen van wat we nog missen. Toch moeten we - eigenlijk moet ik zeggen ik - uitkijken daar niet al te krampachtig over te doen. Waar Johan zich vooral zorgen maakt of de reis wel goed georganiseerd is, maak ik me drukker over wat er allemaal mee moet.
En dan zouden we bijvoorbeeld de zonnebrandolie vergeten? Wat dan nog. Gebruiken ze dat in Amerika niet. Wie weet is het daar zelfs goedkoper!
Gisteren hebben we de maten van de koffers opgenomen. Alle koffers die we in huis hebben voldoen aan de norm. Per persoon mag er één grote koffer mee in het ruim, daarnaast mag er een kleine koffer én een handtas of rugzak mee als handbagage. Dat is denk ik veel te veel voor ons. Conclusie: Daar hoef ik me dus geen zorgen over te maken. Alles wat ik mee wil kan mee.
Verder is inmiddels al het papierwerk binnen. Enige kleine wijzigingen daar gelaten is alles in kannen en kruiken. Zo is het hotel in Washington gewijzigd en rijden we met het oog op de weersomstandigheden niet naar Mammoth Lakes, maar naar Bakersfield wat ons een omweg van zo'n 160 km oplevert.
Nu maar verder met 'foerageren' , ik wil niets vergeten. Jasper heeft nog alle tijd!

wij gaan jullie volgen, leuk hoor...
tot mails....